Doornroosje | Koningin Elisabethzaal

Doornroosje

met Tinne Oltmans & Helle Vanderheyden

Generatie na generatie blijft Doornroosje één van de meest tot de verbeelding sprekende sprookjes.


Kalender

Koop je tickets enkel en alleen via de officiële kanalen. Deze website en de website www.deepbridge.be

zijn de enige officiële kanalen waar tickets voor Doornroosje verkocht worden.

Op haar vijftiende verjaardag prikt Doornroosje zich aan een spinnewiel in een vergeten toren van het kasteel. Een vloek, uitgesproken door een boze fee op haar geboortefeest, maakt dat ze onmiddellijk in een diepe slaap valt. Het hele kasteel valt mee in een slaap die wel honderd jaar zal duren.

Rond het kasteel groeit een doornenhaag die maakt dat de vele prinsen die Doornroosje proberen te redden, vast komen te zitten en sterven. Pas na exact honderd jaar opent de haag zich en raakt een prins tot bij Doornroosje op de vergeten zolder. De prins kust Doornroosje en het hele kasteel ontwaakt.

Doornroosje en de prins, die leefden nog lang en gelukkig.

Voor Doornroosje werden gloednieuwe decors ontworpen, prachtige droomkostuums gemaakt en een fantastische Vlaamse cast ingezet. De reacties zijn nu alvast even betoverend als de voorstelling zelf.

 

Met korting naar ZOO Antwerpen dankzij Doornroosje

Je ticket voor Doornroosje is geld waard! Breng je ticket mee naar de ZOO en krijg 20% korting op een standaard ticket*.

Korting geldig op standaard individuele kassatarieven zoals aangeduid op de website www.zooantwerpen.be. De tickets met korting zijn enkel geldig in ZOO Antwerpen, gedurende de speelperiode van de sprookjesmusical Doornroosje in de Koningin Elisabethzaal Antwerpen. De korting is niet inwisselbaar in speciën, niet cumuleerbaar met andere acties, promoties, voordelen of kortingen. De korting is niet geldig op eerder aangekochte tickets. Enkel originele tickets worden aanvaard.

Doornroosje

Kalender

Koop je tickets online Koop je tickets per telefoon: 070/79.00.13(max. €0.30/min)

Donderdag, augustus 2, 2018 Vrijdag, augustus 3, 2018 zaterdag, augustus 4, 2018 zondag, augustus 5, 2018 Donderdag, augustus 9, 2018 Vrijdag, augustus 10, 2018 zaterdag, augustus 11, 2018 zondag, augustus 12, 2018

FAQ