Helmut Lotti | Koningin Elisabethzaal

Helmut Lotti

Helmut Lotti’s concert op 17/11 in de Elisabethzaal is al weken uitverkocht – Wegens dit grote succes kondigt hij een extra concert aan dat zal plaatsvinden op 26 december 2018 in de Elisabethzaal te Antwerpen.


Kalender

Helmut Lotti - Koningin Elisabethzaal Antwerpen

Tien jaar na Time to Swing is de comeback van België ‘s grootste zanger ooit helemaal een feit. Op 3 augustus lanceerde Helmut Lotti met enige trots zijn nieuwste single, My Girl.

Op 28 september volgde de full-cd: ‘Soul Classics in Symphony’ die meteen goed was voor een gouden plaat en 3 weken nummer 1 in de Ultratop.

En in november en december zal Helmut Lotti doorheen het land toeren.

De Soul Classics In Symphony, het nieuwste conceptalbum van de geboren Gentenaar Helmut Lotti, sluit tien jaar na Time To Swing naadloos aan bij een weergaloze successage die in 1995 begon met Helmut Lotti Goes Classic.

Helmut bewijst eens te meer zijn talent voor het zingen van melodieuze, romantische muziek, maar toont ook goede smaak voor vurige classic soul met zijn versie van My Girl.

Deze song, geschreven door de legendarische Smokey Robinson en Ronnie White, is een van de mijlpalen van Motown en dé evergreen bij uitstek van The Temptations die er met frontzanger David Ruffin in 1964 hun eerste USA Billboard n° 1 hit mee scoren.

Helmut Lotti

Kalender

Koop je tickets online Koop je tickets per telefoon: 070/79.00.13(max. €0.30/min)